Четверг, 25.04.2024, 22:12
Альянс страйкбольных команд "Скиф"Приветствую Вас Гость
Главная | Как Вам такой закон? - Страница 2 - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Правила форума · Поиск ]
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Модератор форума: Comisar  
Форум » Страйкбол в Кременчуге » Читать обязательно!!! » Как Вам такой закон? (Депутати придумали штрафувати українців за стиль "мілітарі")
Как Вам такой закон?
ЗВЕРОБОЙ(piro)Дата: Пятница, 09.09.2011, 18:04 | Сообщение # 16
Ворон
Группа: Скиф - Ворон
Сообщений: 384
Репутация: 13
Статус: Offline
У меня один знакомый в Горловке недавно ушёл в отставку и открыл магазин наподобие нашего Милитари. Вот уже второй день дощипывает волосы в самых не скромных местах.

Добавлено (09.09.2011, 18:04)
---------------------------------------------
выдыхаем

Вот текст из експертного заключения по этому законопроекту:
1. Як і раніше (позиція була висловлена у висновку № 16/3-891/4586 28.07.2009 р. до попереднього варіанту цього законопроекту), Головне управління вважає сумнівним досягнення законопроектом поставленої у Пояснювальній записці мети демілітаризації суспільства і упередження злочинних дій з використанням форменого одягу.
Насамперед незрозуміло, як з упорядкуванням використання військової форми одягу пов’язана «демілітаризація», тобто повне чи часткове роззброєння, скорочення та ліквідація озброєнь і збройних сил, військової економіки, мобілізаційних ресурсів, підготовлених до війни людських резервів, військово-навчальних закладів і системи військового навчання населення. В міжнародному праві «демілітаризація» – термін, якій передбачає відвід збройних сил з території, прилеглої до кордону держави, ліквідацію військових об’єктів тощо (див. напр. Дипломатичний словник, Словник юридичних термінів).
Навряд чи положення проекту сприятимуть і упередженню «злочинних дій з використанням форменого одягу», оскільки осіб, які наважились на здійснення злочину, навряд чи зупинить небезпека адміністративного стягнення у вигляді накладення штрафу за незаконне носіння форменого одягу.
2. З іншого боку, заборона використання окремих елементів військової форми одягу, на наш погляд, є сумнівною. У поданому вигляді законопроект може зашкодити особам, які використовують у побуті, при полюванні та риболовстві формений одяг або одяг в колористиці камуфляж, що залишився, наприклад, після звільнення з військової служби, у зв’язку з неможливістю з тих чи інших обставин придбати інший якісний одяг для вищевказаних цілей.
Елементи військової форми одягу використовуються національно-патріотичними організаціями, є історичним обов’язковим атрибутом у традиційному одязі козацтва. В пояснювальній записці звертається увага саме на те, що козацькими осередками, які є за своїм статусом об’єднаннями громадян, використовуються «знаки розрізнення (погони, зірочки, лампаси) символіка силових структур». Однак, використання в установленому порядку атрибутики та символіки Українського козацтва схвалено Указом Президента України від 04.01.1995 № 14/95.
Також елементи військової форми одягу широко використовуються у стильному напряму в одязі, у так званому стилі «мілітарі», що виник після закінчення першої світової війни, а наразі має велику популярність і використовується майже усіма відомими дизайнерами одягу і світовими брендами. Таким чином, за законопроектом для моделей та дизайнерів після показу моди у даному стилі має наставати адміністративна відповідальність, оскільки вони не є особами, які мають право на «використання знаків розрізнення, колористики «камуфляж» для військовослужбовців та осіб, які мають на це право»


- Ничего личного. Нам заплатили, - произнес голос из-за маски.
Вслед за ответом прозвучал выстрел. Контрольный.
 
FelixДата: Пятница, 09.09.2011, 22:01 | Сообщение # 17
Мурена
Группа: Скиф - Мурены
Сообщений: 213
Репутация: 5
Статус: Offline
Да во общем как всегда, через ...опу и по дебильному.... dry
 
XCДата: Суббота, 10.09.2011, 16:43 | Сообщение # 18
Салага
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline
http://zik.ua/ua/news/2011/09/09/308132

Сообщение отредактировал XC - Суббота, 10.09.2011, 17:21
 
=KFS=CHEBURДата: Суббота, 10.09.2011, 17:24 | Сообщение # 19
Гросс-Майстер
Группа: Пользователи
Сообщений: 421
Репутация: 8
Статус: Offline
А чё, можно отмодерировано Я ЗА!
holiday


Комэска Кременчугских вирпилов.
http://www.redstars.pl.ua
 
ComisarДата: Суббота, 10.09.2011, 17:46 | Сообщение # 20
Замок
Группа: Модераторы
Сообщений: 1761
Репутация: 14
Статус: Offline
Так ребята - выдыхаем!

Во первых - Закон еще не принят!

Во вторых - после принятия Закона, должны быть разъяснения в виде постановлений КМ о том, какие КОНКРЕТНО расцветки камо, будут закреплены за силовыми службами! После этого и будем думать что делать.

В третих - страйкбол - вне политики!

З,Ы,Если хотите протестовать/возмущаться действиями власти - Ваше право, но не на этом ресурсе! Ну или полегче выражениях!


Твердость - не тупость!

Блин,это что за сопли? Если надо то и в ГАВНЕ будем воляться! © Gorec
 
MaroderДата: Пятница, 16.09.2011, 13:35 | Сообщение # 21
Салага
Группа: Пользователи
Сообщений: 19
Репутация: 0
Статус: Offline
НУ и я свои пять копеек вставлю по этой теме. Как я понимаю это всего лиш ЗАКОНОПРОЭКТ, тоесть не закон, и пока его не примут я могу перед ментами в ДПМе росхаживать туда - сюда, даже розгрузку на себя нацепить, так как она является по типу охотничьего желета, для переноса мелких вещей и они мне ничего не зделают. А в конце концов этот законопроэкт могут и не принять, то пока можно рослабится, а вот когда все ихние писюльки будут узаконены и подписаны кабмином или кем там они подписуются тогда нужно думать как выходить с этой проблемы.
P.S. Кстати я согласен с Нивой насчёт организовать "организацию" и выдать ксивы. cool
 
KOXXДата: Понедельник, 26.09.2011, 23:51 | Сообщение # 22
Местный
Группа: Пользователи
Сообщений: 22
Репутация: 1
Статус: Offline
а как можно запретить носить человеку, не знающему расцветку "форми одягу інших військових формувань", одежду, которая имеется в свободной продаже?
хотя... вполне привычно... как у нас в стране! ссать-запретили, параши -хрен поставили) Вот как можно назвать людей, которые принимают законы в нашей стране? Ответ сам собой в голове летает, но вылететь не стремиться, ибо это ненормативная лексика!
 
Форум » Страйкбол в Кременчуге » Читать обязательно!!! » Как Вам такой закон? (Депутати придумали штрафувати українців за стиль "мілітарі")
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск:

Alians-Skif © 2024 Хостинг от uCoz